Știri și evenimente

INFORMARE

În conformitate cu Ordonanța Militară nr. 4 din 29.03.2020 aducem la cunoștință cetățenilor:

Art. 3. - (1) Persoanele care părăsesc locul în care au fost carantinate, fără aprobarea autorităților competente, vor fi sancționate contravențional conform prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, cu modificările și completările ulterioare, și vor fi obligate să reia ciclul de 14 zile de carantinare, suportând cheltuielile efectuate cu carantinarea lor.
(2) Persoanele care nu respectă condițiile izolării la domiciliu și sunt identificate în afara spațiului de izolare vor fi sancționate contravențional conform prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, cu modificările și completările ulterioare , și vor fi obligate să intre în carantină 14 zile, suportând cheltuielile efectuate cu carantinarea lor.

 

INFORMARE PRIVIND NUMERELE DE TELEFON DISPONIBILE PENTRU PERSOANELE AUTO-IZOLATE ȘI CELE AFLATE ÎN CARANTINĂ

A fost operaționalizat un post telefonic cu număr alocat, care va fi comunicat persoanelor aflate în izolare sau carantină, pe raza județului, pentru o comunicare directă și continuă cu aceștia (linie telefon fixă 0233.234.510 și mobil 0748041745) la care se adaugă numărul de la Direcția de Sănătate Publică Neamț 0233.213.874.

 

 

INFORMARE

APEL CĂTRE CETĂȚENII COMUNEI ZĂNEȘTI

În contextul măsurilor luate la nivel județean, Primăria Comunei Zănești, recomandă tuturor cetățenilor să utilizeze cât mai mult mijloacele de plată și comunicare on-line cu instituția noastră și să evite prezența fizică la ghișeu dacă nu este o urgență sau o necesitate imediată.
Precizăm că taxele și impozitele locale se pot plăti prin virament iar pentru mai multe informații puteți apela compartimentul TAXE ȘI IMPOZITE (tel. 0233/283 470- interior 203)
În ceea ce privește taxa de salubrizare subliniem că poate fi plătită până la sfârșitul anului fără penalități și astfel, nu este necesară efectuarea plății în această perioadă.
Pentru comunicare cu Primăria Comunei Zănești se pot utiliza următoarele adrese:
e-mail: primariazanesti@yahoo.com
primaria.zanesti@yahoo.com
Telefon/fax: 0233.283.470


VĂ MULȚUMIM

 

 

Măsuri pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor cu COVID-19

INFORMARE PUBLICĂ

În vederea adoptării noilor măsuri impuse la nivel național pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 informăm cetățenii noștri că nu este obligatorie deplasarea la sediul instituției noastre decât dacă este absolut necesar.
Dacă ați călătorit în ultimele zile într-o zonă afectată de noul coronavirus sau ați intrat în contact cu o persoană confirmată cu cu COVID-19, sau care a sosit din această zonă aveți OBLIGAȚIA de a nu părăsi domiciliul declarat atât de dvs. cât și de persoanele care locuiesc la aceeași adresă.

Nerespectarea cestor reguli se pedepsește conform art.352 din Codul Penal - amenda 20 000 lei
Informați-vă doar din surse autorizate, respectați regulile de igienă, spălându-vă pe mâini cu apă și săpun, cel puțin 20 de secunde, ori de câte ori aveți ocazia.

 

Program de funcționare - Primăria Comunei Zănești

Luni -Vineri 8.00-16.00

Sâmbătă -  liber

Duminică - liber

ANUNȚ

Primăria comunei Zănești - Compartimentul Taxe și Impozite- vă informează că puteți achita taxele și impozitele locale cu cardul, la sediul instituției.

Site-ul oficial al Primăriei !

Bine ați venit pe site-ul oficial al Primăriei comunei Zănești !

 

Comuna Zănești este situată în partea de Nord - Est a țării și este amplasată în sudul județului Neamț, la întretăierea paralelei 46 grade 50 min. latitudine nordică cu meridianul 26 grade și 35 min. longitudine estică. Localitatea ocupă o poziție centrală în depresiunea Cracău - Bistrița, fiind situată imediat în aval de confluența celor două râuri. Din punct de vedere administrativ, comuna Zănești este formată din satele: Zănești și Traian.

Înapoi
Galerie Foto Carte de oaspeți